+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Hoogveld in Asten

Op bedrijventerrein 't Hoogveld in Asten is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overstappen naar Zakelijk glasvezel

Onder bedrijven groeit de vraag naar meer bandbreedte. Of bedrijven nu actief zijn in de Cloud of meerdere (online) diensten afnemen, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Bedrijven die momenteel gebruik maken van een ADSL, VDSL of kabelverbinding, krijgen door over te stappen op Zakelijk Glasvezel de beschikking over vele voordelen ten opzichte van hun huidige internetverbinding.

  • Upload gelijk aan downloadsnelheid
  • Meerdere online diensten over één verbinding
  • Stabiel & betrouwbaar

Zakelijk glasvezel op bedrijventerrein Hoogveld aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen een aantal zaken kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens zult u een keuze moeten maken uit aanvullende diensten die u wenst te gebruiken en of u gebruik wilt maken van een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter. Heeft uw bedrijf behoefte aan extra (vaste) IP-adressen? Dan kan dit bij de aanvraag worden vermeld. Wanneer u direct een glasvezelaansluiting wenst te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.