+31 76 - 5331331

Glasvezel Asten

In Asten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk Asten beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Asten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Asten

In Asten zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand. De afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk is een bepalende factor voor de tarieven die voor uw bedrijfspand gelden. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Asten.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.