Glasvezel Asten

In Asten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk Asten beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Asten

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Asten, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Nobis
  • Molenakkers
  • Florapark

Overige bedrijfslocaties in Asten

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kennen diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Campina, 't Hoogveld, Industrieweg Zuid, Kanaalweg en Hazeldonk kunnen ook worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Asten.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.