Glasvezel Asten

In Asten zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk Asten beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities op individuele basis kunnen worden aangesloten als zij dat wensen.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Asten

Asten beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Langstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken-, kernen en bedrijventerreinen. Daarnaast is in 2017 bekend geworden dat ook het buitgebied van de gemeente Asten zou worden voorzien van glasvezel. In 2018 is vervolgens gestart met de daadwerkelijke aanleg van het netwerk en in het najaar van 2019 zijn de laatste aansluitingen gerealiseerd. Door ook de buitengebieden van glasvezel te voorzien loopt Asten flink voor op het landelijk gemiddelde wat betreft glasvezelaansluitingen. Bedrijven kunnen in vrijwel héél Asten tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Asten

In Asten zijn er diverse bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Asten aangesloten te worden.

Nobis

Op bedrijventerrein Nobis zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Nobis is een van de nieuwste bedrijventerreinen en ligt in het noorden van Asten, nabij de A67.

Molenakkers

Op bedrijventerrein Molenakkers kunnen bedrijven ook worden voorzien van Zakelijk Glasvezel om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken.

Florapark

Op het Florapark zijn er eveneens mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het Florapark is een van de nieuwste bedrijvenparken van Asten.

Meer informatie over het Florapark is beschikbaar op deze website.

Overige bedrijfslocaties in Asten

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kennen diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die gevestigd zijn op Campina, 't Hoogveld, Industrieweg Zuid, Kanaalweg en Hazeldonk kunnen ook worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Asten.

Vestiging(en) koppelen met glasvezel

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Ook is het ook realiseerbaar om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de cloud wordt zo veel aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.