+31 76 - 5331331

Glasvezel Zaandammerweg in Assendelft

Op het bedrijventerrein Zaandammerweg in Assendelft is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel levertijd op Zaandammerweg

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er nogal een hoop komt kijken om een bedrijfspand op de Zaandammerweg aan te sluiten op het landelijke glasvezelnetwerk. Een glasvezeloplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene vertragende factoren. Hierbij kunt u denken aan factoren als bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vervuilde grond, tekort aan capaciteit en meer.