+31 76 - 5331331

Glasvezel Assendelft-Noord in Assendelft

Op het bedrijventerrein Assendelft-Noord in Assendelft is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Assendelft-Noord

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen wanneer u kosten wens te besparen. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Iedere partij kan een eigen selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd om zo de privacy te kunnen waarborgen.

VoIP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Op een betrouwbare en veilige manier kan er worden gebeld via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie? Dan kan hiervoor gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.