Glasvezel Assendelft

In Assendelft zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Assendelft beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven eenvoudig en tegen aantrekkelijke condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Assendelft die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen aan de Zaandammerweg en Assendelft-Noord.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Bellen via uw glasvezel verbinding

Op een betrouwbare en veilige manier kan er worden gebeld via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wenst u gebruik te maken van VoIP telefonie? Dan kan hiervoor gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.