+31 76 - 5331331

Glasvezel Stadsbedrijvenpark in Assen

Op het Stadsbedrijvenpark in Assen ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het bedrijvenpark wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan bedrijven geleverd. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Stadsbedrijvenpark

De glasvezeltarieven in Stadsbedrijvenpark zijn uniek per locatie. De geldende tarieven zijn afhankelijk van de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie op het Stadsbedrijvenpark met onze uitgebreide Glasvezel Postcodecheck.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.