+31 76 - 5331331

Glasvezel Peelerpark in Assen

Op het bedrijventerrein Peelerpark in Assen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De totale kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Peelerpark

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, dan is er de mogelijkheid om deze te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de gemoeide kosten voor de glasvezel access door naar de overige partijen. Iedere partij kan daarna, direct bij IP Visie, zijn gewenste diensten selecteren, waarvoor iedere partij individueel gefactureerd wordt. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn niet zichtbaar voor de overige partijen.

IP Bellen via uw glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een betrouwbare en veilige manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u hiervoor de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Uw huidige telefooncentrale kan worden uitgerust met een SIP-trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Wenst u gebruik te maken van VoIP, maar bent u niet in het bezit van een telefooncentrale? Dan is er de mogelijkheid om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren.