Glasvezel De Lauwers in Assen

Op bedrijventerrein de Lauwers in Assen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in de Lauwers

In de Lauwers zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in de Lauwers aan de hand van onze unieke postcodecheck.

Levertijd glasvezel in de Lauwers

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelverbinding een levertijd van 3 tot 4 maanden. In de Lauwers komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck