+31 76 - 5331331

Glasvezel De Lauwers in Assen

Op bedrijventerrein de Lauwers in Assen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een zakelijke glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein de Lauwers

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, kan ervoor worden gekozen om een verbinding te delen met andere partijen. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal verantwoordelijk worden gesteld voor de glasvezelverbinding (hoofdcontractant) en betaald hiervoor de aanleg- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten direct afnemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Om de privacy te kunnen waarborgen zijn alle afgenomen diensten afgeschermd voor andere partijen.

Vestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door 2 of meer vestigingen te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur, die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van vestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Voor een optimale Quality of Service kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een IP-VPN. Naast een IP-VPN is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens kan er ook een directe koppeling worden opgezet naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier veel aangenamer doordat via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden.