Glasvezel Assen

In Assen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Assen beschikt over een uitgebreide infrastructuur voor zowel glasvezel als koperverbindingen. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Assen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Assen

In de provincie Drenthe ligt de stad/gemeente Assen. Assen is de hoofdstad van de provincie Drenthe en telt zo'n 67.000 inwoners. Assen beschikt over een diversiteit aan Rijksmonumenten, maar ook over bijzondere gebouwen (zoals het Brink), musea en evenementen. Assen beschikt tevens ook over diverse winkelcentra en markten. Assen is met de auto bereikbaar via de autosnelweg A28 en via de provinciale wegen N33 en de N371. Met het openbaar vervoer is Assen prima bereikbaar met de trein, die vanuit Assen verbindingen heeft naar Groningen en Zwolle.

Regio Groningen-Assen

Assen is onderdeel van de Regio Groningen-Assen. De Regio Groningen-Assen bestaat uit diverse overheden van Groningen en Assen en telt ongeveer 456.400 inwoners. De Regio Groningen-Assen is een belangrijke, economische motor van het noorden van Nederland.

Overige bedrijvenlocaties in Assen

Eemland, Kloosterveen, Noorderstaete, Assen-Zuid, Zendmastweg, Zeijerveen, Ter Aard, Rhee

Postcodes in Assen

9400, 9401, 9402, 9403, 9404, 9405, 9406, 9407 en 9408