+31 76 - 5331331

Glasvezel Assen

In Assen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Assen beschikt over een uitgebreide infrastructuur voor glasvezel verbindingen. Bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Assen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Assen

In Assen zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Assen.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van cruciaal belang is voor uw bedrijfsvoering, dan biedt redundantie een uitstekende oplossing. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de up-time van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste bij uw bedrijfssituatie aansluiten en waarom.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel in Assen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Daarnaast dient in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de glasvezelverbinding geleverd moeten worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Overige bedrijvenlocaties in Assen

Eemland, Kloosterveen, Noorderstaete, Assen-Zuid, Zendmastweg, Zeijerveen, Ter Aard, Rhee