Glasvezel Assen

In Assen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Assen beschikt over een uitgebreide infrastructuur voor glasvezel verbindingen. Bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Assen

Assen beschikt over diverse bedrijventerreinen. De meeste bedrijventerreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk waarop gevestigde bedrijven aangesloten kunnen worden. Deze glasvezelnetwerken zijn gerealiseerd dankzij het vele voorwerk dat de parkmanagementorganisatie Ondernemend Assen heeft verricht. Hierdoor werden de bedrijventerreinen niet alleen aantrekkelijker om er een glasvezelproject te starten, maar kwam de aanleg van glasvezel ook in een flinke stroomversnelling terecht. Zakelijke glasvezelverbindingen kennen een zeer hoge up-time en zijn hierdoor uiterst betrouwbaar en stabiel. Vele bedrijven die al de overstap naar glasvezel gemaakt hebben beamen dat zij vrijwel nooit last hebben van storingen en-/of onderbrekingen.

Stadsbedrijvenpark

Op het Stadsbedrijvenpark ligt een glasvezelnetwerk. Stadsbedrijvenpark is een van de eerste bedrijvenparken in Assen dat voorzien is van een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Messchenveld

Op bedrijventerrein Messchenveld ligt ook een glasvezelnetwerk. Messchenveld is een van de eerste drie bedrijventerreinen waarop in 2017 een glasvezelnetwerk gerealiseerd is. Alle bedrijven die op het terrein een vestiging hebben kunnen tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Schepersmaat

Bedrijventerrein Schepersmaat beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk. Overal op het terrein is het mogelijk om tegen aantrekkelijke voorwaarden razendsnelle internetaansluitingen te realiseren.

Glasvezel op overige bedrijvenlocaties in Assen

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties in Assen ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die een vestiging hebben op De Lauwers, Oudegrachtpad, Peelerpark, Eemland, Kloosterveen, Noorderstaete, Assen-Zuid, Zendmastweg, Zeijerveen, Ter Aard en Rhee kunnen ook, wanneer hiervoor behoefte bestaat, een glasvezelaansluiting laten realiseren om zo gebruik te maken van razendsnel internet.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Assen

In Assen zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Assen.