+31 76 - 5331331

Glasvezel De Oven in Asperen

Op bedrijventerrein de Oven in Asperen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

De overstap naar Zakelijk Glasvezel

Onder bedrijven blijft de vraag naar meer bandbreedte groeien. Steeds meer bedrijven die actief zijn in de Cloud of gebruik maken van meerdere (online) diensten, beginnen tegen de limiet van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Overstappen naar Zakelijk Glasvezel voor deze problemen de uitstekende oplossing. Wanneer u wenst over te stappen van uw huidige glasvezelprovider naar het glasvezelnetwerk van KPN, dient u er rekening mee te houden dat er de kans bestaat dat u het huidige contract in zijn geheel dient af te kopen. IP Visie raadt aan om te wachten ,wanneer het niet noodzakelijk, is met de overstap totdat uw huidige contract afloopt. Daarnaast is er een jaarlijkse actieperiode waardoor u tegen zeer scherpe tarieven kunt overstappen naar Zakelijk Glasvezel, wat vooral voordelen biedt voor kleinere bedrijven. De consultants van IP Visie begeleiden u graag bij de overstap naar Zakelijk Glasvezel en bieden ondersteuning waar dat nodig mocht zijn. Neem contact met een van onze consultants op om uw overstap naar glasvezel in gang te zetten.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oven

De gemiddelde levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt 3 tot 4 maanden wanneer er nieuwe glasvezelverbinding gerealiseerd dient te worden. Op bedrijventerrein de Oven komt er veel bij kijken om een bedrijfspand aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Het proces van aanvraag tot oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, vervuilde grond, maar ook het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen om überhaupt een glasvezelverbinding aan te mogen leggen en nog veel meer...