+31 76 - 5331331

Glasvezel Arum

In Arum zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Arum beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Arum

Op elke locatie in Arum gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Arum.

Zakelijk Glasvezel delen in Arum

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.


Arum maakt onderdeel uit van de gemeente Súdwest-Fryslân