+31 76 - 5331331

Glasvezel Woonboulevard in Arnhem

Op de Woonboulevard in Arnhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Bekijk de glasvezeltarieven op de Woonboulevard

Op de Woonboulevard geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker voor u uitvallen. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven op de Woonboulevard is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.