+31 76 - 5331331

Glasvezel Westervoortsedijk in Arnhem

Op het bedrijventerrein Westervoortsedijk in Arnhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Arnhem ligt het bedrijventerrein Westervoortsedijk. Het terrein beschikt over een kade die eigendom is van de overheid en over een spoor met een aftakking naar de werklocatie, die momenteel eigendom is van particuliere partijen. Het terrein beschikt over een oppervlakte van circa 68,26 hectare.

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf beschikt over een zakelijke glasvezelverbinding, dan bent u verzekerd van een razendsnelle internetverbinding met snelheden die kunnen oplopen tot wel 1.000 Mbit/s (1 Gbit/s). Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen die zijn verbonden aan een glasvezelverbinding, is dat er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over dezelfde verbinding. Hierdoor is het niet langer noodzakelijk om meerdere lijnen af te nemen. Naast dit alles biedt Zakelijk Glasvezel u nog vele andere voordelen...

  • Razendsnel internet
  • Toekomstvast
  • Modulair & schaalbaar
  • Up-time SLA van 99,9% en hoger

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Westervoortsedijk

Wanneer u met meerdere deelnemers bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is het mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen om zo op de kosten te besparen. Bij het delen van een glasvezelaansluiting dient één partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en voor het betalen van de eenmalige aansluitkosten en maandelijkse abonnementskosten. Indien gewenst kan de hoofdcontractant deze kosten doorrekenen naar de overige deelnemers. Iedere partij kan vervolgens zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige deelnemers om privacy te kunnen garanderen.