+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijkerswoerd in Arnhem

Op het bedrijventerrein Rijkerswoerd in Arnhem ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit glasvezelnetwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zitten vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om ontzettend hoge internetsnelheden te behalen van wel 1.000 Mbit/s en hoger. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit houdt in de dat de uploadsnelheid altijd even hoog is als de downloadsnelheid. Over een zakelijke glasvezelverbinding is het dankzij de modulaire en schaalbare opbouw mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelaansluiting.

Levertijd Zakelijk Glasvezel op Rijkerswoerd

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Rijkerswoerd komt er een hoop kijken. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als de bouwvak, vorst, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/spoorwegen) en meer...


Bedrijventerrein Rijkerswoerd ligt in een milieuzone