+31 76 - 5331331

Glasvezel Overmaat in Arnhem

Op bedrijventerrein De Overmaat in Arnhem ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur waardoor applicaties voor iedere vestiging beschikbaar zijn en het beheer wordt vereenvoudigd. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er gekozen worden om gebruik te maken van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk prettiger doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.

Keuze voor een glasvezelrouter op Overmaat

Voordat u gebruik kunt maken van Zakelijk Glasvezel is het noodzakelijk dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. IP Visie biedt een managed router service aan waarbij wij de router voor u installeren en beheren. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te schaffen.

  • Managed Router: Wanneer u ervoor kiest om een managed router af te nemen, dan is en blijft deze router eigendom van IP Visie. Voor de router betaalt u een maandelijks bedrag en IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van de router. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en is er ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. Daarnaast wordt de apparatuur bij defecten kosteloos vervangen.
  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u ervoor kiest om zelf een glasvezelrouter aan te leveren, dan bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer. Let bij het kiezen van een router erop dat deze voldoet aan een aantal specificaties.