+31 76 - 5331331

Glasvezel Kleefse Waard in Arnhem

Op het bedrijventerrein Kleefse Waard in Arnhem is enkele jaren geleden een glasvezel netwerk aangelegd. In alle straten van het terrein zijn de tarieven voor een zakelijke glasvezel aansluiting identiek. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Kleefse Waard aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit opgeven in de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u de keuze uit een managed of unmanaged variant. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Kleefse Waard

Ieder bedrijfspand in Nederland kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, zo ook op bedrijventerrein Kleefse Waard. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, hoe aantrekkelijker deze aansluitkosten zullen uitvallen. Bekijk alle glasvezelmogelijkheden en tarieven van bedrijventerrein Kleefse Waard aan de hand van onze Postcodecheck.