+31 76 - 5331331

Glasvezel IJsseloord II in Arnhem

Op het Businesspark IJsseloord II in Arnhem ligt een glasvezel netwerk van KPN. In de straten van het Businesspark is het voor bedrijven mogelijk om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein IJsseloord II

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo te besparen op de kosten. Een van de deelnemende partijen zal hierbij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Zowel data (bv. Internet) als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde verbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u met een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale inzetten om te profiteren van de voordelen van VoIP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van de telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.