+31 76 - 5331331

Glasvezel IJsseloord in Arnhem

Op het bedrijventerrein IJsseloord in Arnhem ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding op bedrijventerrein IJsseloord aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Dit zijn voornamelijk enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder dient u in de aanvraag op te geven van welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IPv4 adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel aan te vragen voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein IJsseloord? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij lopen zowel data als telefonie gescheiden over dezelfde verbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale te voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie tegen een vast maandelijks bedrag per gebruiker.