+31 76 - 5331331

Glasvezel Gelderse Poort in Arnhem

Op het bedrijventerrein Gelderse Poort in Arnhem ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infra en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om met Zakelijk Glasvezel op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij lopen data- en telefonie gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding. Wanneer u doet bellen via uw glasvezelverbinding, dan maakt u hiervoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Er zijn een tweetal diensten beschikbaar om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten op Zakelijk Glasvezel. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP-telefonie. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan kunt u met Hosted Telefonie de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale huren.

Zakelijk Glasvezel op Gelderse Poort bestellen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. U dient daarnaast ook in de aanvraag op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.