Glasvezel Businesspark Arnhem in Arnhem

Op het Businesspark Arnhem in Arnhem ligt een glasvezel netwerk van KPN waar bedrijven op aangesloten kunnen worden. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het Businesspark Arnhem ligt in Arnhem. Het terrein is bereikbaar via de Hesweg.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Er is mogelijk om op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Businesspark Arnhem

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Businesspark Arnhem. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.