+31 76 - 5331331

Glasvezel Businesspark Arnhem in Arnhem

Op het Businesspark Arnhem in Arnhem ligt een glasvezel netwerk van KPN waar bedrijven op aangesloten kunnen worden. De kosten van een glasvezel-aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel afnemen

Bij de aanschaf van een zakelijke glasvezelverbinding krijgt u standaard de dienst Zakelijk Internet meegeleverd. Zonder Zakelijk Internet is het niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van aanvullende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, VoIP bellen, SIP Trunk, Alarm over IP, Ethernet VPN en nog véél meer. U kunt net zoveel diensten afnemen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt (standaard 1 Gbit/s).

Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Op aanvraag en tegen meerprijs kan IP Visie deze capaciteit voor u verhogen tot wel 10 Gbit/s!

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Businesspark Arnhem

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit doordat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Businesspark Arnhem. De oplevering bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.