+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Broek in Arnhem

Op bedrijventerrein het Broek in Arnhem ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op het Broek

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Het Broek een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij voornamelijk aan zaken als vorst, bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelaansluiting kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om naar eigen wens verschillende diensten en services te stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Voldoet de standaardcapaciteit van 1 Gbit/s niet helemaal aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan tegen een meerprijs deze capaciteit worden verhoogd naar maximaal 10 Gbit/s.