+31 76 - 5331331

Glasvezel De Bakenhof in Arnhem

Op bedrijventerrein de Bakenhof in Arnhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op de Bakenhof

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen die in hetzelfde bedrijfspand zijn gevestigd om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij moeten worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en dus niet toegankelijk voor andere partijen.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Bakenhof

Op bedrijventerrein de Bakenhof zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.