+31 76 - 5331331

Glasvezel Arnhems Buiten in Arnhem

Op het kantorenpark Arnhems Buiten in Arnhem is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Wanneer uw bedrijf is aangesloten op een glasvezelnetwerk, dan beschikt u over een enorm toekomstvast groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden van wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL, VDSL of kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn symmetrisch van aard, dit betekent dat de downloadsnelheid altijd even hoog is als de uploadsnelheid. Mede doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn, is Zakelijk Glasvezel geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie.

Zakelijk Glasvezel op Arhnems Buiten aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal zaken die wij van u dienen te ontvangen, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal ook aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Eventuele extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Wanneer u Zakelijk Glasvezel wenst aan te vragen, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit voor een accurate prijsopgave.