Glasvezel Arnhem

In Arnhem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Arnhem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Arnhem

Arnhem is van oudsher een belangrijk knooppunt in het landelijke glasvezelnetwerk en behoort tot één van de vier belangrijkste knooppunten van Nederland. De grote centrale aan de Apeldoornsestraat in Arnhem is opgenomen in de belangrijkste glasvezel backbone en vormt daarmee het hart van de Arnhemse Cityring, die in diverse lussen door de stad loopt. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Arnhem voor bedrijven en instellingen snel internet beschikbaar is.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Arnhem

Arnhem beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven de mogelijkheid hebben om aangesloten te worden. Op de bedrijventerreinen waar geen glasvezelnetwerk aanwezig is hebben bedrijven dankzij de uitgebreide infrastructuur van Arnhem ook de mogelijkheid om eenvoudig aangesloten te worden.

Het Broek

Bedrijventerrein Het Broek is met een oppervlakte van 77 hectare een van de grootste bedrijventerreinen van Arnhem. Sinds 2016 beschikt het bedrijventerrein over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Westervoortsedijk

Bedrijventerrein Westervoortsedijk ligt vrijwel direct aan bedrijventerrein Het Broek en heeft een oppervlakte van 68 hectare. Op Westervoortsedijk is ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle gevestigde bedrijven aangesloten kunnen worden.

Kleefse Waard

Op bedrijventerrein Kleefse Waard is enkele jaren geleden een glasvezelnetwerk gerealiseerd. Dankzij de aanleg van dit netwerk zijn de tarieven voor een zakelijke glasvezelaansluiting in alle straten van het bedrijventerrein identiek, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Overige bedrijvenlocaties in Arnhem

Naast de grootste bedrijvenlocaties zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties in Arnhem meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Arnhems Buiten, Businesspark Arnhem, de Bakenhof, Gelderse Poort, IJsseloord, Overmaat, Rijkerswoerd, Arnhem XMS, Facility Point Arnhem, Het Hoofdkwartier, La Ligne, Lorentz, Rijnpoort, Simon Stevin, WTC Arnhem-Nijmegen, Coehoorn, Rijnboog, Koningspleij, Groningersingel, Kroonpark, Merwedeterrein, Presikhaaf, Schuytgraaf, Residence Zijpendaal, De Federatie en Vlamoven hebben ook de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van Zakelijk Glasvezel.

Glasvezeltarieven in Arnhem

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk in Arnhem krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Glasvezel in Datacenter Arnhem

IP Visie biedt u de mogelijkheid om snelle internet verbindingen over glasvezel te verkijgen in het datacenter van Dataplace. Alle vormen van connectiviteit en bandbreedtes zijn hier te leveren.