Glasvezel Arnhem

In Arnhem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Arnhem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Arnhem

Arnhem is van oudsher een belangrijk knooppunt in het landelijke glasvezelnetwerk en behoort tot één van de vier belangrijkste knooppunten van Nederland. De grote centrale aan de Apeldoornsestraat is opgenomen in de belangrijkste glasvezel backbone en vormt daarmee het hart van de Arnhemse Cityring, die in diverse lussen door de stad loopt. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Arnhem voor bedrijven en instellingen snel internet beschikbaar is.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Arnhem

Arnhem beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle terreinen is er een glasvezelnetwerk aanwezig.

Het Broek

Bedrijventerrein Het Broek is een van de grootste bedrijventerreinen van Arnhem. Sinds 2016 beschikt het bedrijventerrein over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Westervoortsedijk

Bedrijventerrein Westervoortsedijk ligt vrijwel direct aan bedrijventerrein Het Broek. Op Westervoortsedijk is ook een glasvezelnetwerk aanwezig waarop alle gevestigde bedrijven aangesloten kunnen worden.

Kleefse Waard

Op bedrijventerrein Kleefse Waard is enkele jaren geleden een glasvezelnetwerk gerealiseerd. Dankzij de aanleg van dit netwerk zijn de tarieven voor een zakelijke glasvezelaansluiting in alle straten van het bedrijventerrein identiek, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

Overige locaties in Arnhem

Naast de grootste bedrijvenlocaties zijn er ook op diverse andere locaties meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Arnhems Buiten, Businesspark Arnhem, de Bakenhof, Gelderse Poort, IJsseloord, Overmaat, Rijkerswoerd, Arnhem XMS, Facility Point Arnhem, Het Hoofdkwartier, La Ligne, Lorentz, Rijnpoort, Simon Stevin, WTC Arnhem-Nijmegen, Coehoorn, Rijnboog, Koningspleij, Groningersingel, Kroonpark, Merwedeterrein, Presikhaaf, Schuytgraaf, Residence Zijpendaal, De Federatie en Vlamoven hebben ook de mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van Zakelijk Glasvezel.

Dataplace Arnhem

IP Visie biedt u de mogelijkheid om snelle internet verbindingen over glasvezel af te nemen in het datacenter van Dataplace. Alle vormen van connectiviteit en bandbreedtes tot een capaciteit van 10 Gbps zijn hier te leveren.

Het datacenter is gevestigd aan de Tivolilaan 251, 6802 EG Arnhem.