+31 76 - 5331331

Glasvezel Arnhem

In Arnhem zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Arnhem beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven hebben hierdoor de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Arnhem die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Arnhem

Arnhem is van oudsher een belangrijk knooppunt in het landelijke glasvezelnetwerk en behoort tot één van de vier belangrijkste knooppunten van Nederland. De grote centrale aan de Apeldoornsestraat in Arnhem is opgenomen in de belangrijkste glasvezel backbone en vormt daarmee het hart van de Arnhemse Cityring, die in diverse lussen door de stad loopt. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal in Arnhem voor bedrijven en instellingen snel internet beschikbaar is.

Voordelen glasvezel Arnhem

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, VDSL of een kabelverbinding en is per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid gelijk zijn aan elkaar. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor elk bedrijf.

  • Toekomstvast
  • Modulair & Schaalbaar
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Glasvezeltarieven in Arnhem

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk in Arnhem krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten.

De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Arnhem

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Er zijn bijvoorbeeld een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er zal in de aanvraag ook aangegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Overige bedrijvenlocaties in Arnhem

Arnhem XMS, Facility Point Arnhem, Het Hoofdkwartier, La Ligne, Lorentz, Rijnpoort, Simon Stevin, WTC Arnhem-Nijmegen, Coehoorn, Rijnboog, Koningspleij, Groningersingel, Kroonpark, Merwedeterrein, Presikhaaf, Schuytgraaf, Residence Zijpendaal, De Federatie, Vlamoven.