+31 76 - 5331331

Glasvezel Arnemuiden

In Arnemuiden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Arnemuiden beschikt over een uitstekende infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Arnemuiden die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Keetweg.

Bekijk de glasvezeltarieven in Arnemuiden

Elk pand in Arnemuiden heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Arnemuiden? Doe de Glasvezel Postcodecheck voor uitsluitsel.

Deel uw glasvezelverbinding in Arnemuiden

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.