+31 76 - 5331331

Glasvezel Fivelpoort in Appingedam

Op het bedrijvenpark Fivelpoort in Appingedam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Internet over Zakelijk Glasvezel

De dienst Zakelijk Internet wordt standaard meegeleverd met Zakelijk Glasvezel. Met Zakelijk Internet is het mogelijk om snelheden af te nemen over de glasvezelverbinding tot 1 Gbit/s (1.000 Mbit/s). Deze snelheden zijn vaak zo hoog dat alleen grote bedrijven die gebruik maken van veel online-diensten deze snelheden nodig hebben. Voor uw internetsnelheid bent u afhankelijk van de capaciteit die nog beschikbaar is op de glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Fivelpoort aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel, komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens, zijn er een aantal zaken die IP Visie dient te ontvangen. Zo zal in de aanvraag moeten worden opgegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en of u een managed of unmanaged glasvezelrouter wilt gaan inzetten binnen uw organisatie. Wanneer u behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Fivelpoort? Dan kunt u uw aanvraag indienen bij een van onze consultants.