+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vellert in Apeldoorn

Op bedrijventerrein de Vellert in Apeldoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting worden bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Vellert bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt gebruiken. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk Glasvezel Levertijd op bedrijventerrein de Vellert

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in de Vellert. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.