+31 76 - 5331331

Glasvezel Matenhoek in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Matenhoek in Apeldoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de lokatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Matenhoek

Op bedrijventerrein Matenhoek geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijf zijn afhankelijk van de afstand tussen uw locatie en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hierbij geldt dat de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker zullen uitvallen wanneer blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk kan worden aangesloten. Om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen de actuele tarieven voor uw bedrijfslocatie op bedrijventerrein Matenhoek, kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen filialen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.