+31 76 - 5331331

Glasvezel Malkenschoten in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Malkenschoten in Apeldoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die binnen dit gebied zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Malkenschoten

Zakelijk Glasvezel in Malkenschoten kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. Tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven voor bedrijventerrein Malkenschoten aan de hand van onze glasvezel postcodecheck.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VoIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.