+31 76 - 5331331

Glasvezel Kuipersveld in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Kuipersveld in Apeldoorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op Kuipersveld

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Kuipersveld

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Kuipersveld gelden unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven voor uw locatie worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.