+31 76 - 5331331

Glasvezel Ecofactorij in Apeldoorn

Op het bedrijvenpark Ecofactorij in Apeldoorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast Zakelijk Internet nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn voornamelijk diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP Trunk, Alarm over IP en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over een glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Ecofactorij

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijvenpark Ecofactorij. Een oplevering is uitgewerkt in 20 deelprocessen die worden verdeeld over meerdere partijen die allemaal betrokken zijn bij de uiteindelijke oplevering van de glasvezelverbinding. Daarnaast zijn er ook een aantal onvoorziene factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. Dit zijn factoren als vorst, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, de bouwvak en meer...


Wanneer bedrijven voldoen aan bepaalde duurzaamheidsnormen... dan kunnen deze bedrijven korting ontvangen op de grondprijzen van het bedrijventerrein.