+31 76 - 5331331

Glasvezel Brouwersmolen in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Brouwersmolen in Apeldoorn heeft KPN een glasvezel netwerk aangelegd. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur en kunnen worden berekend aan de hand van de postcodecheck.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

De voordelen van een zakelijke glasvezelverbinding maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Op glasvezelverbindingen is het mogelijk om internetsnelheden te realiseren van wel 1.000 Mbit/s en hoger. Daarbij is niet alleen uw downloadsnelheid hoog, uw uploadsnelheid is bij Zakelijk Glasvezel altijd gelijk aan de downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van Zakelijk Glasvezel is dat IP Visie over een glasvezelaansluiting meerdere diensten kan leveren. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Brouwersmolen

Zakelijk Glasvezel kent een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Brouwersmolen. Het opleveringsproces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren zoals vorst, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, de bouwvak en meer...