+31 76 - 5331331

Glasvezel Apeldoorn-Noord in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Apeldoorn-Noord in Apeldoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Apeldoorn-Noord

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding op Apeldoorn-Noord een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

IP bellen via uw glasvezelverbinding

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Over één verbinding worden dan data en telefonie gescheiden getransporteerd. Hierbij heeft u de keuze uit een tweetal VoIP diensten (Voice over IP). Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale en u wenst gebruik te maken van de voordelen van VoIP, dan kunt u gebruikmaken van een SIP-trunk. Bent u niet in het bezit van een telefooncentrale en wenst u toch gebruik te maken van VoIP? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteit huren.