Glasvezel Apeldoorn-Noord in Apeldoorn

Op het bedrijventerrein Apeldoorn-Noord in Apeldoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Apeldoorn-Noord

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Apeldoorn-Noord een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck