+31 76 - 5331331

Glasvezel Apeldoorn

In Apeldoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Apeldoorn beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Apeldoorn die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Er is mogelijk om op glasvezel zeer hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Glasvezel in apeldoorn bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zult u uw bedrijfs- en locatiegegevens moeten afstaan. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van een glasvezelverbinding, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Meer informatie over glasvezel in Apeldoorn

Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

Apeldoorn wordt door haar vele parken vaak de ‘Groene Stad’ genoemd, maar is tevens één van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. De stad is goed bereikbaar, door haar ligging langs de A1 en de A50 en prima treinverbindingen.

Apeldoorn staat Apeldoorn bekend om haar groene karakter en de structuur van de huizen die veelal monumentaal en vrijstaand zijn. De stad telt ongeveer 160.000 inwoners en dit aantal groeit nog steeds. Bovendien bevindt het Nationaal Museum Paleis het Loo zich in Apeldoorn, wat veel toeristen naar de stad trekt.