Glasvezel Apeldoorn

In Apeldoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Apeldoorn beschikt over een uitgebreide glasvezelinfrastructuur, waardoor veel bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. De eenmalige kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door onder meer de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Apeldoorn die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige bedrijvenlocaties in Apeldoorn: Anklaar, Apeldoorn Maten, Apeldoornse Poort, Welgelegen, Apeldoorn-Zuid, Beekbergsebroek, Biezenmaten, Business Park Apeldoorn, De Heeze, Europark Facilities, Kanaaloevers, Het Bastion, Kieveen, Molenstraat, Osseveld-Oost, Osseveld-West, Sprengenbos, Starterscentrum TNO, Vision Park, Vlijtseweg-Sleutelbloem, Wenum Zuid, Kanaal Zuid, Berendsen, Zuidbroek, bedrijventerrein Zwitsal

Meer informatie over glasvezel in Apeldoorn

Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf, mede doordat glasvezelaansluitingen modulair van opbouw en schaalbaar zijn. Van snelle internettoegang tot het koppelen van vestigingen of thuiswerkers. Ook zaken als video-conferencing, back-up op afstand en het gebruik maken van software- of telefoniediensten die bij een leverancier in een datacenter draaien worden hierdoor mogelijk.

Apeldoorn wordt door haar vele parken vaak de ‘Groene Stad’ genoemd, maar is tevens één van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. De stad is goed bereikbaar, door haar ligging langs de A1 en de A50, vliegveld Teuge en prima treinverbindingen.

Apeldoorn heeft een centrale functie in de Stedendriehoek met Zutphen en Deventer. Daarnaast staat Apeldoorn bekend om haar groene karakter en de structuur van de huizen die veelal monumentaal en vrijstaand zijn. De stad telt ongeveer 160.000 inwoners en dit aantal wordt steeds groter naarmate de stad uitbreidt. Bovendien bevindt het Nationaal Museum Paleis het Loo zich in Apeldoorn, wat veel toeristen naar de stad trekt.