Glasvezel Apeldoorn

In Apeldoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Apeldoorn beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Apeldoorn

Apeldoorn beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw zijn.

Apeldoorn-Noord

Het bedrijventerrein Apeldoorn Noord beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen lege buizen en vezels, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Speciaal voor regionale bedrijven is bedrijvenpark Apeldoon Noord uitgebreid met het nieuwe gedeelte Apeldoorn Noord 2. Naast optimale bereikbaarheid via diverse snelwegen is ook glasvezel een van de belangrijkste voordelen om hier te vestigen.

Ecofactorij

Ook op bedrijventerrein Ecofactorij is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Stadhoudersmolen

Bedrijventerrein Stadhoudersmolen beschikt eveneens over een prima digitale infrastructuur. In alle straten van dit bedrijventerrein en de directe omgeving kunnen glasaansluitingen gerealiseerd worden.

Overige locaties in Apeldoorn

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Apeldoorn uitstekende mogelijkheden. Zo zijn er ook goede voorzieningen op De Vellert, Malkenschoten-Dubbelbeek, Apeldoorn-Zuid, Brouwersmolen, Kuipersveld, Kayersmolen, Matenhoek en Zuidwestpoort.

Glasvezel in de rest van de stad

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Apeldoorn. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Brummelhof, Welgelegen, het Vogelkwartier, Holthuizen, Driehuizen, Apeldoorn-West en Brinkhorst een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Het is mogelijk om met glasvezel zeer hoge snelheden te bereiken. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. Dit betekent dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding.