+31 76 - 5331331

Glasvezel Ansen

In Ansen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ansen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Ansen

In Ansen zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige kosten lager zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Ansen is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Deel uw glasvezelverbinding in Ansen

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Het is hiervoor wel noodzakelijk dat beide deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een deelnemer zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.