+31 76 - 5331331

Glasvezel Kruiswijk in Anna Paulowna

Op het bedrijventerrein Kruiswijk in Anna Paulowna is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Extra zekerheid voor uw verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat in 24 x 7 in verbinding staat met het internet? Dan kan een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing bieden. Met redundantie heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografisch gescheiden netwerk van verschillende internetproviders. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op Kruiswijk

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zal er naar een aantal gegevens worden gevraagd. Hierbij kunt u denken aan enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Verder zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om de aanvraagprocedure van Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.