+31 76 - 5331331

Glasvezel Anna Paulowna

In Anna Paulowna zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Anna Paulowna beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Anna Paulowna

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Anna Paulowna die gevestigd zijn op bedrijventerrein Kruiswijk.

Redundant uitgevoerde glasvezelverbinding in Anna Paulowna

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding met het internet staat, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de up-time. Redundantie kan op verschillende manieren worden toepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die gebruikmaken van een geografisch gescheiden netwerk. Heeft u advies nodig bij het zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Anna Paulowna

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Tekent u geen verlengingscontract? Dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Anna Paulowna maakt onderdeel uit van de gemeente Hollands Kroon