Glasvezel Ankeveen

In Ankeveen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Ankeveen beschikt over een uitstekende infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Ankeveen die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Slenk.

Zakelijk Glasvezel delen in Ankeveen

Wanneer u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant zal verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, hiervoor zal iedere partij ook individueel worden gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Aanvullende diensten afnemen over Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Hierbij kan gedacht worden aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kan worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze capaciteit is 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten aan te passen of te stapelen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Ankeveen maakt onderdeel uit van de gemeente Wijdemeren