+31 76 - 5331331

Glasvezel It Hoarnleger in Anjum

Op het bedrijventerrein It Hoarnleger in Anjum is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het KPN glasvezelnetwerk. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een gemakkelijke manier uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen te bieden heeft. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een optimale Quality of Service worden gekozen voor een IP-VPN. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden.

Deel uw glasvezelverbinding op It Hoarnleger

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant die veranwoordelijk voor de glasvezelverbinding zal zijn. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door naar de overige partijen. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de andere partijen.