+31 76 - 5331331

Glasvezel De Koppeling in Angerlo

Op bedrijventerrein de Koppeling in Angerlo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op de Koppeling

Ieder bedrijfspand op bedrijventerrein de Koppeling kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn voornamelijk afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Met behulp van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Uw glasvezelverbinding op de Koppeling redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang voor organisaties, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een uitkomst. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan redundantie al worden bereikt door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende vormen en varianten van redundantie en-/of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.