+31 76 - 5331331

Glasvezel Angeren

In Angeren zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Angeren beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Angeren

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Angeren. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen in Angeren

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de deelnemers moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.


Angeren maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard