+31 76 - 5331331

Glasvezel Industrieterrein Andijk-Oost in Andijk

Op het industrieterrein Andijk-Oost in Andijk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden ingezet om verschillende diensten en services te stapelen. De modulaire en schaalbare opbouw maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen oer dezelfde breedbandverbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan op aanvraag deze capaciteit worden uitgebreid naar 10 Gbit/s.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Andijk-Oost

De glasvezeltarieven op industrieterrein Andijk-Oost zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door te kijken naar de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Hoe kleiner deze afstand, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Voor een directe prijsopgave kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Industrieterrein Andijk-Oost is gelegen in een milieuzone