+31 76 - 5331331

Glasvezel De Schalm in Andelst

Op bedrijventerrein de Schalm in Andelst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op de Schalm bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zijn er verschillende zaken die wij van u dienen te ontvangen. Zo zal in de aanvraag opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kan dit ook in de aanvraag worden opgegeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel op de Schalm delen

Het is mogelijk om kosten te besparen door een glasvezelverbinding te delen met een andere partij. Het is hiervoor echter wel van belang dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, waarvoor iedere partij ook individueel wordt gefactureerd. Om de privacy te kunnen garanderen zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd van de overige partijen.