+31 76 - 5331331

Glasvezel Andelst-Oost in Andelst

Op het bedrijventerrein Andelst-Oost in Andelst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om internetsnelheden van 1.000 Mbit/s en hoger te behalen. Een glasvezelverbinding is symmetrisch van aard. Dit betekent dat de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Daarnaast is het met Zakelijk Glasvezel ook mogelijk om verschillende diensten af te nemen over dezelfde verbinding, hierdoor is het gebruik van meerdere lijnen niet meer nodig. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een zakelijke glasvezelverbinding.

Oplevering Zakelijk Glasvezel op Andelst-Oost

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Andelst-Oost bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is het feit dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting heel wat komt kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. U kunt hierbij het beste denken aan factoren als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- /waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...