Glasvezel Andelst-Oost in Andelst

Op het bedrijventerrein Andelst-Oost in Andelst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Andelst-Oost

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook op bedrijventerrein Andelst-Oost. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Wanneer het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de aansluitkosten zullen zijn. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Andelst-Oost.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat de limiet van 1 Gbit/s is bereikt.