+31 76 - 5331331

Glasvezel Andelst

In Andelst zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Andelst die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

De voordelen van een glasvezelaansluiting maakt het voor bedrijven een interessante keuze. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Andelst

Elk pand in Andelst heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Andelst aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Naast glasvezel ook snel internet beschikbaar via VDSL in Andelst

De afgelopen jaren is er in de omgeving van Andelst veel geïnvesteerd in infrastructuren zoals glasvezel en koperverbindingen. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL. Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.

VDSL als alternatief voor glasvezel

Voor veel bedrijven blijft ADSL2 of VDSL een prima alternatief voor glasvezel. Dit heeft vooral te maken met de eenmalige aansluitkosten en de kosten voor het maandelijkse abonnement bij glasvezel. De kosten voor het aanleggen van een VDSL lijn en het bijbehorende abonnement liggen qua kosten beduidend lager. Dit is de reden dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor VDSL, ondanks het feit dat het geen symmetrische verbinding betreft. Naast Zakelijk Internet, glasvezel en VDSL kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk hierbij aan diensten als Ethernet-VPN, IP-VPN en bellen met behulp van VoIP.