Glasvezel Andelst

In Andelst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Andelst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Andelst die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Andelst-Oost en de Schalm.

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding in Andelst

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Als een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw dienstenpakket.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Andelst

Elk pand in Andelst heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Andelst aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Naast glasvezel ook snel internet beschikbaar via VDSL in Andelst

De afgelopen jaren is er in de omgeving van Andelst veel geïnvesteerd in infrastructuren zoals glasvezel en koperverbindingen. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL. Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.

VDSL als alternatief voor glasvezel

Voor veel bedrijven blijft ADSL2 of VDSL een prima alternatief voor glasvezel. Dit heeft vooral te maken met de eenmalige aansluitkosten en de kosten voor het maandelijkse abonnement bij glasvezel. De kosten voor het aanleggen van een VDSL lijn en het bijbehorende abonnement liggen qua kosten beduidend lager. Dit is de reden dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor VDSL, ondanks het feit dat het geen symmetrische verbinding betreft. Naast Zakelijk Internet, glasvezel en VDSL kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk hierbij aan diensten als Ethernet-VPN, IP-VPN en bellen met behulp van VoIP.

Andelst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe