Glasvezel Andelst

In Andelst zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Andelst beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Andelst

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Andelst die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Andelst-Oost
  • de Schalm

Naast glasvezel ook snel internet beschikbaar via VDSL

De afgelopen jaren is er in de omgeving van Andelst veel geïnvesteerd in infrastructuren zoals glasvezel en koperverbindingen. Glasvezel is en blijft de technologie van de toekomst, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor klanten die gebruik willen blijven maken van ADSL en VDSL. Door de afstand tot de dichtstbijzijnde centrale te verkorten en gebruik te maken van technieken zoals vectoring en pair-bonding kan tegenwoordig snel internet geleverd worden door middel van VDSL.

VDSL als alternatief voor glasvezel

Voor veel bedrijven blijft ADSL2 of VDSL een prima alternatief voor glasvezel. Dit heeft vooral te maken met de eenmalige aansluitkosten en de kosten voor het maandelijkse abonnement bij glasvezel. De kosten voor het aanleggen van een VDSL lijn en het bijbehorende abonnement liggen qua kosten beduidend lager. Dit is de reden dat veel bedrijven nog steeds kiezen voor VDSL, ondanks het feit dat het geen symmetrische verbinding betreft. Naast Zakelijk Internet, glasvezel en VDSL kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten die u kunt afnemen. Denk hierbij aan diensten als Ethernet-VPN, IP-VPN en bellen met behulp van VoIP.

Andelst maakt onderdeel uit van de gemeente Overbetuwe