+31 76 - 5331331

Glasvezel Zuid-Oost in Amsterdam

In Amsterdam Zuidoost zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel-aansluiting in Amsterdam-Zuidoost zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Zuid-Oost

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zal de in de aanvraag onder andere moeten worden aangegeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Daarnaast dient ook de keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter te worden opgegeven in de aanvraag. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact met een van onze consultants opnemen.

Controleer uw glasvezeltarieven op Zuid-Oost

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Zuid-Oost kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hierbij geldt dat hoe kleiner deze afstand is en hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Voor een volledig overzicht van alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie dient u een Postcodecheck uit te voeren.