+31 76 - 5331331

Glasvezel WTC in Amsterdam

Bedrijven die gevestigd zijn in de buurt van het WTC in Amsterdam kunnen worden aangesloten op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezel rondom het WTC

De glasvezeltarieven rondom het WTC zijn uniek per bedrijfslocatie. De afstand tussen uw bedrijfspand en het glasvezelnetwerk is bepalend voor de geldende tarieven op uw locatie. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om gemakkelijk inzicht te krijgen in de geldende tarieven voor Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Het is mogelijk om veilig en betrouwbaar te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden zowel data als telefonie gescheiden verzonden over dezelfde breedbandverbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan er voor uw huidige telefooncentrale gebruik worden gemaakt van een SIP-trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te kunnen maken van VoIP? Dan biedt Hosted Telefonie hiervoor een uitstekende oplossing.