+31 76 - 5331331

Glasvezel Westelijk Havengebied in Amsterdam

Bedrijven die gevestigd zijn in het Westelijk Havengebied van Amsterdam kunnen worden aangesloten op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, aantal externe IP adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw zakelijke glasvezelverbinding op het Westelijk Havengebied

Door een glasvezelverbinding te delen kan er op de kosten worden bespaard. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het echter wel vereist dat alle partijen/deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Daarnaast zal een van de partijen aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel-access en voor het betalen van de eenmalige en maandelijkse abonnementskosten. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Wanneer u een glasvezelverbinding doet delen heeft het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op uw internetsnelheid, ook al verbruikt een partij zijn volledige bandbreedte. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van verschillende kleuren licht die de gegevens door de glasvezelverbinding doen transporteren.

Aanvullende glasvezeldiensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt meegeleverd met een glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende glasvezeldiensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP, Zakelijk Pinnen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden zijn afhankelijk van de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U kunt net zolang diensten blijven aanpassen totdat deze capaciteit is bereikt.