+31 76 - 5331331

Glasvezel Sloterdijk in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Sloterdijk in Amsterdam ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel tarieven op bedrijventerrein Sloterdijk

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Sloterdijk kent zijn eigen unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven voor uw locatie komen voornamelijk door stand door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt te bepalen. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Nieuwsgierig naar de geldende tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Sloterdijk? Voer dan een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.