+31 76 - 5331331

Glasvezel Schinkel in Amsterdam

Op het bedrijventerrein Schinkel in Amsterdam is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel bedrijventerrein Schinkel

De levertijd voor een Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Schinkel komt er een hoop kijken. Zo is dit proces onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene factoren waardoor de levertijd kan oplopen. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die wordt meegeleverd over een glasvezelverbinding. Naast deze standaarddienst heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Alarm over IP, Zakelijk Pinnen, SIP trunk en nóg veel meer andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er over de verbinding afgenomen kunnen worden. U kunt diensten gemakkelijk stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.